Acuut zorgtraject

Zorgtraject

Acuut zorgtraject

ANGST
CONCENTRATIEVERLIES
UITPUTTING
SLAPELOOSHEID

Wordt uw tinnitus/hyperacusis plots ondraaglijk?
Beheerst het uw leven volledig of kan u het niet meer aan?

Acuut optredende tinnitus kan in de eerste weken bij sommige patiënten hun hele leven overhoop zetten: U slaapt niet meer, u kan niet meer normaal concentreren op het werk, uw prestaties op het werk gaan achteruit, en u heeft er allemaal geen zin meer in.  U vraagt zich af wat er u nog allemaal zal te wachten staan, of uw gehoor niet volledig zal verdwijnen, en vooral wat de toekomst u zal brengen en of de rust en kalmte van de stilte nog ooit terugkeert. U zoekt angstvallig naar een oplossing via sociale media, krantenartikelen, en boeken, vaak met een negatieve boodschap: “leer ermee leven!”

Bij ON-GEHOORD staat een volledig expertise team voor u klaar om van meet af aan uw symptomen professioneel aan te pakken en u tevens eens psychologisch en emotioneel houvast te bieden.

Bent u de controle over uw leven kwijt?

ON-GEHOORD heeft een speciaal zorgtraject ontwikkeld om die mensen te helpen die recent geconfronteerd werden met dermate hevige tinnitus/hyperacusis klachten, dat hun hele leven overhoopgegooid wordt door sterke angstgevoelens, gebrek aan slaap, spanning, vermijdingsgedrag.

Het acuut zorgtraject

Het ON-GEHOORD team neemt u snel in behandeling (korte wachttijd), onderzoekt de tinnitus en start professionele begeleiding op maat: NKO, gespreks- en psychotherapie, osteopathie, kinesitherapie, audiologie…

Het is van het allergrootste belang dat wij u op heel korte tijd de nodige mentale handvaten aanreiken, waarmee u de impact van de eerste tinnitus symptomen kan beheersen en terug controle krijgt over uw leven.  Aan het einde van het traject willen we voor u en uw omgeving een ‘beter kwaliteitsvol leven’, zonder angst en vermijdingsgedrag bereiken.

MINDER ANGST
BETER CONCENTREREN
MEER ENERGIE
BETER SLAPEN

Plan uw eerste afspraak

Als derdelijns expertisecentrum vragen wij u een eerste afspraak te maken bij één van onze ON-GEHOORD partners in de buurt
van uw woonplaats.
Op basis van een gespecialiseerd ON-GEHOORD onderzoeksbilan zal u
alle informatie en advies krijgen over uw klacht(en).
Indien nodig kan nadien een aangepaste behandeling
binnen ons expertisecentrum te Brugge worden opgestart.

Afspraak maken