Maxence ’t Kint (MSc)

Maxence ’t Kint (MSc)

Wie ben ik?

Na heel veel twijfelen, ging ik als 18-jarig meisje voor de studierichting Logopedische en Audiologische Wetenschappen aan de Universiteit Gent. Tijdens het eerste jaar kon ik proeven van alles wat de wereld van audiologie te bieden had en merkte ik onmiddellijk dat ik juist gekozen had. Ik was heel snel geboeid door de combinatie van het wetenschappelijke en menselijke aspect in dit vakgebied. De lessen audiologie van prof. Vinck over tinnitus hebben mijn latere passie voor dit onderwerp aangewakkerd.

Van kleins af aan wist ik al dat ik een beroep in de zorg zou kiezen. Ik ben een echte ‘people person’ en andere mensen helpen en begeleiden geeft me veel plezier en voldoening. Met mijn masterdiploma audiologie op zak ben ik als jonge audioloog gestart in de wereld van de hoortoestellen. Al snel zette ik echter de stap naar ON-GEHOORD, waar ik dagelijks mijn passie kan volgen door patiënten met tinnitus te begeleiden. Verder doe ik veel klinische kennis en ervaring op als audioloog in een neus-keel-oorpraktijk waar ik heel wat verschillende patiënten zie passeren.

Tinnitus is een problematiek die tot op vandaag onvoldoende erkenning krijgt, ook al hebben heel veel mensen ermee te kampen. Patiënten die bij ON-GEHOORD terechtkomen, hebben er dikwijls al een lange lijdensweg op zitten. Als audioloog ben ik blij dat ik de kans krijg om een verschil te maken in het leven van die personen.

Samen kunnen we “Keizer Tinnitus”, zoals prof. Vinck het zo mooi beschrijft, van zijn troon stoten door een traject van educatie en zelfzorg. Ik ben er alvast klaar voor… jij ook?

Maxence ’t Kint (MSc)

Plan uw afspraak

Uitgebreid consult (ook indien dringend)

1. Bij onze ON-GEHOORD audiologen:

Prof. dr. Vinck

ONLINE BOEKEN

+32 (0)50 443342

Maxence ’t Kint (Msc)

ONLINE BOEKEN

+32 (0)50 443342


2. Bij onze externe Audiologen Oost-Vlaanderen
(opgeleid door Prof. Vinck):
dr. Sofie Degeest | Leen Vleurinck (Msc)

ONLINE BOEKEN +32 (0)50 443342Screening onderzoek

Bij één van onze ON-GEHOORD partners in de buurt van uw woonplaats:

KLIK HIER

Plan uw afspraak

Uitgebreid consult (ook indien dringend)

1. Bij onze ON-GEHOORD audiologen:

Prof. dr. Vinck

ONLINE BOEKEN

+32 (0)50 443342

Maxence ’t Kint (Msc)

ONLINE BOEKEN

+32 (0)50 443342


2. Bij onze externe Audiologen Oost-Vlaanderen (opgeleid door Prof. Vinck):
dr. Sofie Degeest | Leen Vleurinck (Msc)

ONLINE BOEKEN

+32 (0)50 443342Screening onderzoek

Bij één van onze ON-GEHOORD partners in de buurt van uw woonplaats:

klik hier